32.Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde İl Müdürlüğümüz koordinasyonuyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Lise ve dengi okullarda düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri sahiplerini buldu.

                Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini vermek üzere İl Müdürümüz İsrafil ASLAN, Gençlik Merkezi Müdür V. Selman EROĞLU’nun katılımlarıyla okullarına yapılan ziyaretlerde öğrencilere ödüller İl Müdürümüz tarafından takdim edildi. Okul müdürü, öğretmenleri ve arkadaşlarının huzurunda ödüllerini alan öğrencilerin  çok mutlu oldukları gözlendi.

 İl Müdürümüz İsrafil ASLAN ödüllerin takdimi sırasında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi. “ Öğrencilerimizin özveriyle yazdıkları şiir ve kompozisyon için kendilerine teşekkür eder bu gibi başarıların diğer arkadaşlarınıza da örnek olmasını dilerim. Bütün öğrencilerimizin Gençlik Merkezimizde yapılan tüm faaliyetlere ve Gençlik Kamplarına katılımlarını özellikle bekliyor ve önemsiyorum” 

                Ödül alan öğrencilerin okul idareci ve öğretmenleri de İl müdürlüğümüzce yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetini belirttiler.

Dereceye giren öğrencilerin isimleri ve okulları şöyle:

 

ŞİİR YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

ADI SOYADI

OKUL ADI

DERECESİ

Ahmet TÜFEKCİ

Ticaret Meslek Lisesi

1.

İbrahim BAŞ

G.Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

2.

 

KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

ADI SOYADI

OKUL ADI

DERECESİ

Seda PALANCI

Harşit Anadolu Lisesi

1.

İbrahim BAŞ

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

2.

Merve MUTLU

Mareşal Çakmak A.Ö Lisesi

3.