2016-2017 İl Müdürlüğümüz Okul Spor  Faaliyetleri ve kulüpler arası yarışma programı doğrultusunda  düzenlenen Halk Oyunları Yarışmaları  minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılarak yarışma sonucunda minikler düzenlemesiz dalda Işıl Sema Doğan İlkokulu/Ortaokulu birinci, Aysın Rafet Ataç İlkokulu ikinci, düzenlemesiz dalda yıldızlar kategorisinde Gazipaşa Ortaokulu birinci, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ikinci, gençler düzenlemesiz dalda İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi ise üçüncü oldu.

Minikler düzenlemeli kategorisinde Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu birinci, gençler düzenlemeli kategorisinde de Kanunu Ticaret Meslek Lisesi birinci oldu.

Kulüplerde ise düzenlemeli dalda gençler kategorisinde Gençlik ve Spor Kulübü 1. Büyükler kategorisinde Altın Şehir Gençlik ve Spor Kulübü 1. Ve düzenlemesiz dalda yıldızlar kategorisinde altın şehir gençlik ve spor kulübü 1. Oldu dereceye giren okul ve kulüpleri kupaları İl Müdürümüz Sayın İsrafil ASLAN tarafından verilmiştir.

Gurup yarışmalarına katılacak  okul ve kulüp takımlarına gurup müsabakalarında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İsrafil ASLAN başarı dileklerinde bulundu .