Öğrencileri araçlarla köylerinden alan Gümüşhane Gençlik Merkezi yetkilileri, çocukları Gümüşhane’nin turistik mekanlarını gezdirdi, Gençlik Merkezinde çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

Şiran ilçesinden il merkezine gelen gençler Gümüşhane’nin önemli turizm potansiyellerinden olan Karaca Mağarasını hiç görmediklerini dile getirmeleriyle birlikte Valilik koordinesiyle gençler Karaca Mağarasına götürülerek burayı görme imkanı sağlandı.

Projenin Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Projeleri içerisinde yer aldığını kaydeden Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel, “Gençlik Merkezi olarak tüm gençlerimize ulaşmaya çalışmaktayız. Bu çalışmalarda hedef kitlemiz sadece Gençlik Merkezimiz civarındaki gençler değil. Gençlik Merkezi olarak bize en uzak, en ücra köşede yaşayan, çalışmalarımız hakkında dahi bilgi sahibi olmayan gençlerimizi de faaliyetlerimize dahil etmektir. Bu amaç doğrultusunda ayda en az iki kere olmak üzere bize uzak köylerdeki gençlerimizi merkezimize getirerek onları yapılan çalışmalar içerisine dahil etmektir” dedi.

Öğrenciler Gençlik Merkezinin gönüllü geçleriyle birlikte Gençlik Merkezinde birtakım oyunlar oynadı ve son olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan tarafından gençlere çeşitli hediyeler sunularak sorumlu çalışanlarla evlerine gönderildi.



Kaynak: http://www.gumushane.gen.tr/v2/gumushane/yesilbuklu-gencler-misafir-edildi-h18804.html#ixzz4pi7bCFGf 
Follow us: @gumushane on Twitter | gumushane.gen.tr on Facebook