Gümüşhane Gençlik Merkezi Ramazan ayı kapsamında #MerkezimdeRamazan sloganıyla gençlere yönelik birçok faaliyet düzenliyor.

Gençlik Merkezi Kadir Gecesinde açılan ‘Merkezimde Ramazan’ çadırında vatandaşlara ney ve tasavvuf dinletisi ile lokum ve gül suyu ikramı yaptı.

15 Temmuz Zafer Meydanında açılan Ramazan çadırı iftardan sonra başlayıp gençlerle teravih namazını kıldıktan sonra da namaz çıkışı çadırda kandil lokumu dağıtarak etkinliğe devam edildi.

Ramazan çadırını Vali Okay Memiş de ziyaret ederek burada icra edilen tasavvuf ve ney dinletisine katıldı.

Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı kapsamında #MerkezimdeRamazan sloganıyla gençlere yönelik birçok faaliyet düzedik. Ramazan ayının 27. gecesi Kadir Gecesi olması hasebiyle bu gecenin önemini vurgulamak için gönüllü gençlerimizle çadır kurarak kültürümüzde yeri olan tasavvuf örnekleri ve ney dinletisi gerçekleştirdik ve kandil lokumu ikram ettik. Toplumumuzun hafızasında önemli bir yeri olan Kadir Gecesinin feyzini yüreklere güzel bir şekilde yansıtmaya devam edeceğiz. “Her gördüğünü Hızır, her geceni Kadir bil!” düsturuyla bütün ömrümüzü feyizli bir ramazan iklimine dönüştürmeye gayret etmeliyiz.” dedi.