Hentbol İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hentbol şenliği Aydın Doğan Spor Salonunda 2 hafta boyunca oynanan müsabakalar sonucunda sona erdi. 12-21 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hentbol şenliğine yıldızlar ve küçükler kategorisinde kız-erkek olmak üzere 4 okuldan 165 sporcu katıldı.

Zevkli ve eğlenceli geçen müsabakalar dostluk havasında geçerken, Aydın Doğan Spor Salonunda 2 hafta boyunca devam eden müsabakalarda öğrenciler hentbol oynamanın tadını doyasıya çıkarttılar.

Gerçekleştirilen müsabakalar sonuncunda;

Küçük Erkek             Küçük Kız                     Yıldız Erkek  
1-Fevizpaşa Ortaokulu             1-Fevizpaşa Ortaokulu             1-Fevzipaşa Ortaokulu
2-Atatürk Ortaokulu            2-Atatürk Ortaokulu             2-Atatürk Ortaokulu
3-Gazipaşa Ortaokulu     3-Gazipaşa Ortaokulu             3-Gazipaşa Ortaokulu

Yıldız Kız
1-Fevizpaşa Ortaokulu
2-Dumlupınar Ortaokulu
3-Atatürk Ortaokulu
4-Gazipaşa Ortaokulu oldu.


Yapılan müsabakalar soncunda dereceye giren takımlara kupa ve sporcularına ise katılım belgesi Spor Şube Müdürü Selahattin TAŞ, Hentbol İl Temsilcisi Mahir ŞAFAK, Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil ASLAN ‘Ulu Önder Mustafa Kemal Ataürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram haftasında böle bir organizasyon düzenlenmesinden mutlu olduğunu katılan okulların antrenör ve sporcularına teşekkür ettiğini’ dile getirdi