Türk Halk Müziği'nin Genç Sanatçılarından Turgay Coşkun, Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Yurtlarında kalan öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Çınaraltı Gençlik Söyleşileri 'kapsamında Gümüşhane GSİM tarafından gerçekleştirilen AVAZ Memleket Türküleri Programında Türk Halk Müziği'nin genç ve başarılı temsilcilerinden Turgay Coşkun, Gümüşhane Üniversitesi Kongre Merkezini hınca hınç dolduran gençlere ve protokol üyelerine unutulmaz anlar yaşattı.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Turgay Coşkun, yurdun dört bir yöresine ait türküleri seslendirirken, dost ve kardeş ülke Azerbaycan'ı ve özellikle Türk yurdu olan Kerkük’ü de unutmadı.

Birbirinden anlamlı ve güzel Türküleri seslendiren Coşkun'a salonu dolduran davetliler ve öğrenciler eşlik etti. 

Öğrenciler ellerindeki Türk Bayrakları ile salonu kırmızı-beyaz renge bürürken, türkülere de eşlik etti, oldukları yerde horon da oynadılar. 

Programın sonunda gençlerle birlikte aynı heyecan ve coşkuyla etkinliği takip eden Vali Yardımcısı Mustafa Pala ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Beytullah Cebel, sanatçı Turgay Coşkun ile orkestra ekibini kutladı.