Sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması lisanslı sporcu ve spor kulübü sayısının artırılması çocuk ve gençlerimizin spora teşvik edilmesi her yaştaki vatandaşımızın sağlıklı bir yaşam için beden eğitimi ve spor faaliyetlerine katılımının sağlanması amacıyla hayata geçirilen koşabiliyorken koş projesi kapsamında ilimiz Merkez Süle Köyünde gerçekleştirdiğimiz sportif aktivitelere antrenörlerimiz damgayı vurdu. Köy halkından Ahmet AKGÜL ve Halis DELİBAŞ ziyaret edildi.

Projemiz hakkında bilgi verilerek vatandaşlarımızın spora yönlendirilmesi sağlandı. Köy sakinlerinin kış hazırlığı yaptığını gören Spor Şube Müdürümüz Selahattin TAŞ ve Antrenörlerimiz köy sakinlerinin işlerine yardım ettiler

Ahmet AKGÜL ve Halis DELİBAŞ, Köy işlerinde çalışarak kendi çaplarında spor yaptıklarını ve Gençlik ve Spor Bakanlığının bu projesi bizleri ve köy sakinlerini mutlu ettiğini belirterek teşekkür etti.

İl Müdürümüz İsrafil ASLAN, bu projede emeği geçen Şube Müdürümüze ve Antrenörlerimize teşekkür ederek bu tür projelerin yıl boyu devam edeceğini belirtti.