Spor Genel Müdürlüğümüzce tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, lisanslı sporcu ve spor kulübü sayısının artırılması, çocuk ve gençlerimizin spora teşvik edilmesi, her yaştaki vatandaşımızın sağlıklı bir yaşam için beden eğitimi ve spor faaliyetlerine katılımın sağlanması amacı ile hayata geçirilen KOŞABİLİYORKEN KOŞ Projesi ilimizde 20 Mart 2018 tarihinden itibaren başlatılmıştır.

İl Müdürlüğümüz antrenörleri tarafında haftada üç (3) gün Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezi Müdürlüğü binasında bulunan Fıtness Salonunda, Spor Salonlarımızda ve Yenişehir Stadında her yaştaki vatandaşımıza spor yapma imkânı sağlanacaktır.

Müracaatlar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze yapılarak Yüzme için detaylı bilgi (213 10 48) ve Fıtness için (213 25 01-117) nolu telefonlardan detaylı bilgi alınabilir.  

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil ASLAN ‘Proje kapsamında ilimizde de 7 den 77 ye her vatandaşımıza antrenör nezaretinde tesislerimizden faydalanarak spor yapmaya bekliyoruz.’ dedi