Gümüşhane yüzme takımı sporcuları katıldıkları ilk müsabakadan 21 birincilik, 7 ikincilik ve 3 üçüncülük derecesiyle döndü.

Gümüşhane’de kapalı yüzme havuzunun açılmasının ardından ilk kez yarışmaya katılan yüzme takımı büyük bir başarı elde etti.

Bayburt’ta düzenlenen yüzme yarışmalarına katılan Gümüşhane Gençlik Spor Yüzme Kulübünün 16 sporcusu toplamda 21 birincilik, 7 ikincilik ve 3 üçüncülük alarak ilk müsabakalarında Gümüşhane’ye 31 derece kazandırdı.

Gümüşhane yüzme il temsilcisi Necati Köksal, kulüp olarak bir yıl boyunca çalıştıklarını ve emeklerinin karşılıklarını aldıklarını söyledi.

Bundan sonraki yarışmalarda daha iyi olacaklarını kaydeden Köksal, “Yakın bir zamanda ilimize yakın illerle müsabakalarımız olacak. Daha güzel başarılar elde edeceğiz. İlk yarışmamızda güzel bir başarı elde ettik, inşallah bundan sonra daha da güzellerini yapacağız” dedi.

Bayburt’taki müsabakaya katılan 16 sporcunun aile bireyleri de yarışmayı izlemek için onlarla birlikte Bayburt’a giderken, il temsilcisi Köksal, ailelerin gösterdiği bu duyarlık için de teşekkür etti.