Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığının 2018 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Kick Boks Şampiyonası 08-14 Ocak 2018 tarihlerin de Antalya kremlin otelde yapıldı.

Yarışmaya ilimizi temsilen katılan sporcumuz Muhammet Orhan AKTAŞ 57 kg gençler full contakt dalında büyük bir başarı göstererek Türkiye 2. si oldu.

Gümüşhane İl temsilcisi ve Kick Boks milli takım baş antrenörü Erol Eroğlu yaptığı açıklamada “ilimiz adına gurur verici bir başarı elde ettiklerini bu başarının tesadüf olmadığını, uzun bir süre planlı ve programlı yoğun bir çalışmanın ürünü olduğunu, bölgesel şampiyonalarda birçok başarılarının olduğu fakat Türkiye Şampiyonasın da ilk defa final oynadıklarını, rakibin geçen yılın Dünya 3.sü, Avrupa şampiyonu ve Türkiye de namağlup bir sporcu olduğunu ve böyle başarılı ve kariyerli bir sporcuyla final oynadıklarını sayı ile yenilerek 2. Olduklarını ifade etti.”

Bundan sonra ki hazırlıklarının 05-08 Nisan 2018 tarihlerin de Antalya ilinde yapılacak olan 3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks turnuvasına katılmak yönünde olduğunu ve daha çok çalışarak şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek başta bize desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze, Spor Şube Müdürümüze, Gençlik ve Spor Kulübü yönetimine ve destek olan herkese teşekkür etti.

İl Müdürümüz Sayın İsrafil ASLAN, Yarışmada 2. Olan sporcumuz ve Antrenörümüz Erol Eroğlu’nu tebrik ederek Nisan ayında yapılacak olan 3. Uluslararası açık Kick Boks turnuvasında başarılar diledi